Jeg ved at pga. Morten, at jeg har mulighed for at blive en del af de bedste instruktører, som kommer til at uddanne dygtige og sikre kursister i fremtiden.

Jeg vil klart anbefale Morten som CD til alle som har interesse. Han sørger for at du har værktøjerne til at blive den bedste og mest kompetente dykkerinstruktør.

As a scuba instructor I’ve had the pleasure of meeting so many wonderful people all over the world.

One of the greatest things has been to work alongside the astoundingly skilled Morten Steen, who is teaching this IDC at Kingfish Dive & Travel – this is your chance to become an instructor, learning from the Chuck Norris of cold-water diving.

Meget velstruktureret og med et uhyre målrettet indhold. Der blev samtidig arbejdet med hver af os kursister på et meget personligt plan.
 
Jeg kan uden at ryste på hånden sige, at det er det mest givtige kursus jeg nogensinde har deltaget i (og jeg har en del på CV’et) både fagligt og personligt.
 
Jeg tror ikke Morten sov i juni måned. Sådan føltes det ikke.
 
Han var fra starten meget grundigt forberedt, men under kurset og mellem kursusgangene var han altid tilgængelig for hjælp og justerede løbende materialet, så det connectede mest muligt med alle kursister, på netop deres indlæringsmodus. 

 

Hvis du vælger at tage dit IDC sammen med Morten, kan du være sikker på at få en fantastisk oplevelse, hvor du bliver placeret i et perfekt læringsmiljø med nogle fantastiske mennesker, som ikke kun er fede at være sammen med, men samtidig kan udvikle dig fra en nervøs divemaster til den sejeste instruktør på kortere tid end du tror. 

Så hvis du vil være sikker på at blive den bedste instruktør du kan blive, så er Morten Steen den helt rigtige Course Director for dig.

Fra open water og nu til instruktør, Morten har været der igennem hele udviklingen. Han er inspirerende og enormt motiverende da han altid er glad og bringer sjove oplevelser ind i kurserne. Jeg ville ikke havde været den samme dykker idag hvis jeg ikke havde taget mine certifikater her. 

Han er en storartet instruktør og den mest dedikeret person jeg nogle sinde har mødt.

Morten Steen har overgået alle mine forventninger ifm. min uddannelse som OWSI. Morten besidder meget stor viden inden for dykning, og han formår at gøre alting både sjovt og lærerigt. 

Morten var bl.a. til rådighed på alle døgnets timer, hvilket var en stor hjælp og tryghed under kurset. 

Tag endelig skridtet og deltag i et af Morten Steens kurser, hvad enten det er Divemaster, Open Water Scuba Instructor eller noget helt andet.
Det har virkelig været en stor fornøjelse, og jeg tog faktisk helt fra Aarhus til København af flere gange, da kurset var fordelt på flere weekender og helligdage. 

Det har været det hele værd, og jeg vil til enhver tid gøre det igen!