Hvis du vælger at tage dit IDC sammen med Morten, kan du være sikker på at få en fantastisk oplevelse, hvor du bliver placeret i et perfekt læringsmiljø med nogle fantastiske mennesker, som ikke kun er fede at være sammen med, men samtidig kan udvikle dig fra en nervøs divemaster til den sejeste instruktør på kortere tid end du tror. 

Så hvis du vil være sikker på at blive den bedste instruktør du kan blive, så er Morten Steen den helt rigtige Course Director for dig.

Magnus McKayIDC October 2016

Jeg ved at pga. Morten, at jeg har mulighed for at blive en del af de bedste instruktører, som kommer til at uddanne dygtige og sikre kursister i fremtiden.

Jeg vil klart anbefale Morten som CD til alle som har interesse. Han sørger for at du har værktøjerne til at blive den bedste og mest kompetente dykkerinstruktør.

Mathias HansenIDC Oktober 2016

As a scuba instructor I’ve had the pleasure of meeting so many wonderful people all over the world.

One of the greatest things has been to work alongside the astoundingly skilled Morten Steen, who is teaching this IDC at Kingfish Dive & Travel – this is your chance to become an instructor, learning from the Chuck Norris of cold-water diving.

Victor Wille HolmPADI OWSI
Meget velstruktureret og med et uhyre målrettet indhold. Der blev samtidig arbejdet med hver af os kursister på et meget personligt plan.
 
Jeg kan uden at ryste på hånden sige, at det er det mest givtige kursus jeg nogensinde har deltaget i (og jeg har en del på CV’et) både fagligt og personligt.
 
Jeg tror ikke Morten sov i juni måned. Sådan føltes det ikke.
 
Han var fra starten meget grundigt forberedt, men under kurset og mellem kursusgangene var han altid tilgængelig for hjælp og justerede løbende materialet, så det connectede mest muligt med alle kursister, på netop deres indlæringsmodus. 

 
Brian Dyg Arp - IDC Maj 2017Jeg tog i juni måned et IDC hos Kingfish